+4 0244.590.963
+4 0723.279.128
info@wood-flooring.ro


+4 0244.590.963
+4 0723.279.128
info@wood-flooring.ro

Useful

Descarca – Catalog Wood Flooring – Produse principale

Despre EKOWOOD

Ekowood prezintă o gamă uimitoare de parchet proiectat de natura însăși și perfecționat cu tehnologie de vârf.

Ekowood este unul dintre numele de marcă acceptate si respectate pe plan internațional in domeniul pardoselilor de lemn de esenta tare. „O astfel de reputație desigur poate fi câștigata numai în cazul în care calitatea parchetului produs este foarte mare si ramane asa în mod constant. Pardoselile Ekowood de lemn stratificat sunt incredibil de frumoase și rămân așa. „Trecerea la parchet de lemn stratificat este un fenomen global”. Ekowood este recunoscut ca elegant, versatil, potrivit in toate climatele și foarte, foarte usor de intretinut, si vine cu o garantie de 25 ani. Ekowood este ales de cei care si-au făcut într-adevăr temele in domeniul pardoselilor de lemn si asta trebuie sa insemne ceva!

Ekowood este pur și simplu rezultatul expertizei tehnice a producătorului, intelegerea profunda a proprietăților lemnului, precum și capacitatea de a transforma lemnul în podele stabile, funcționale și estetice, asa cum fiecare doreste.

Ca lider de piață la nivel mondial, Ekowood este venerat in cadrul acestei industrii, iar brandul Ekowood a devenit un simbol pentru înalta calitate, atragand admirație și creeind dezirabilitate pe mai multe continente. Ekowood este fabricat Standarde de calitate ISO 9001: 2000.

Acum, frumusețea atemporală a unei podea de lemn autentic vine cu stabilitate tehnica, dezvoltata pe parcursul multor ani și EKOWOON este acceptat ca reper prin care se măsoară calitatea tuturor podele din lemn.

Inapoi la meniul principal

 

DE CE EKOWOOD

La Ekowood, noi credem că consumatorii trebuie să fie în măsură să ia o decizie informată atunci când aleg dintr-o varietate de opțiuni de podele din lemn.

Lemnul prin natura sa este o substanță mult mai complex decât majoritatea. În primul rând, desigur, lemnul este mereu în mișcare, care este totusi perfect natural si de fapt, destul de previzibil. Cauza care stă la baza acestei schimbări în forma fizică a lemnului este înțeleasă și într-adevăr destul de elementara. In termeni simpli, aceasta este absorbția și eliberarea de umiditate care are un efect profund asupra stabilității lemnului.

În lemnul selectat pentru podele din lemn masiv, conținutul de umiditate trebuie să fie redus de uscarea in cuptor, pentru a se conforma cu standardele industriale. Dar capacitatea lemnului de a absorbi umiditatea din atmosferă rămâne. De multe ori, la podele din lemn masiv, rezultatul unor modificări ale nivelurilor de umiditate se traduce in distorsiuni vizibile și cel mai nedorit, de obicei sub forma de contractie (distantare între plăci).

Ultimii cincizeci de ani au cunoscut o revoluție. O îmbunătățire treptată, dar dramatică în modul in care lemnul este fabricat in podele. Ekowood foloseste cu succes tehnologia europeana și cele mai noi echipamente și instalații europene disponibile, pentru fabricarea de podele din lemn. Fiind un produs din lemn veritabil, tendința naturală a stratului exterior de a trece într-o direcție este contracarată de forțe opuse în stratul de mijloc.Stratul de jos oferă stabilitate și mai mare.
Rezultatul: parchetul de lemn de esenta tare autentic (EHF) este acum standardul industriei pentru asigurarea calitatii si a stabilitatii.

Inapoi la meniul principal

 

Comparații cu Parchet din lemn masiv

A fost o schimbare de atitudine față de parchetul din lemn masiv atunci cand parchetul stratificat a intrat pe piață și a remediat multe dintre problemele asociate cu abordările tradiționale in folosirea lemnului masiv.

 

Dezavantajele parchetului din lemn masiv sunt:

Deformarea într-o formă sau alta este probabil să apară.
Culoare finala nu este cunoscuta decât cand ultimul strat de lac este aplicat și se lasă să se usuce.
Prima sablare va elimina în jurul valorii de 5 mm din grosimea placii originale.
Slefuire severa este adesea necesara la o podea din lemn masiv, care duce la apariția de lacune la îmbinări si necesită materiale de umplutură. După un timp aceste umpluturi se descompun și se lasă rosturi inestetice, profunde.
Risipă de resurse de lemn de esenta tare pretios. Pentru fiecare metru pătrat de podea din lemn masiv, patru metri pătrați de podele din lemn stratificat pot fi produse.
Instalare consumatoare de timp.
Instalare costisitoare, de multe ori mai mult decât dublu față de parchetul stratificat.
Zona de instalare este declarat zonă cu trafic interzis de până la cinci zile, în timp tratarii suprafetei.

Inapoi la meniul principal

Beneficiile EKOWOOD

-Inovatie tehnica
Stabilitate este acum de până la 70% mai mare decât cea a unei podea din lemn masiv. Acuratețea și precizia de prelucrare sunt cele mai importante. Cele mai bune materii prime disponibile, adezivi și lacuri sunt obținute din întreaga lume. Finisajul standard la fiecare produs Ekowood este pur si simplu superb.

Sustanibilitate
Cheresteaua Ekowood este recoltata din păduri care sunt gestionate cu grijă pentru a asigura disponibilitatea continua a resurselor pentru generațiile viitoare.
Valoare pentru bani
Gama Ekowood de parchet are un pret foarte competitiv și reprezintă o valoare excelentă pentru bani în comparație cu alte opțiuni de podele. În același timp, s-a dovedit ca Ekowood poate spori valoarea unei proprietăți.
Durabilitate
Ekowood este un parchet foarte durabil si necesita intretinere minima. Prevăzut cu un anumit nivel de grijă și respect, se poate aștepta în mod rezonabil ca Ekowood să dureze generații.
Liniște sufletească
Ca lider în industrie, Ekowood îndeplinește standardele internaționale stricte și în curs de desfășurare ISO 9001: 2000. Prin adoptarea acestui proces de fabricație dovedit și în combinație cu utilizarea celor mai bune materii prime disponibile și adezivi, Ekowood produce parchet din lemn, atat de superior calitativ incat se poate oferi 25 ani garantie pentru integritatea structurală.

Inapoi la meniul principal

 

Instalarea parchetului stratificat EKOWOOD

Inainte, in timpul si dupa instalare

Regulile de baza ce trebuiesc verificate inainte de inceputul asamblarii

 • Inainte de instalare, podelele EKOWOOD trebuie sa ramana in ambalajul original minim 10 zile, pentru aclimatizare, inainte de a fii montate.

 • In cazul montarii pe incalzire in pardoseala, este necesara chemarea montatorilor sistemului pentru a va asigura ca temperatura si umiditatea suportului este oprima.

 • Instalarea este posibila numai daca umiditatea bazei pentru incalzire in pardoseala este dupa cum urmeaza:
  sapa < 1,5% CM
  sapa anhidrida < 0,3% CM

 • Instalarea este posibila daca temperatura ambientala este cuprinsa intre 18 si 24 ° C . La instalarea pe incalzire in pardoseala, aceasta trebuie oprita.
 • La instalarea prin metoda suspendarii trebuie folosita folie PE ce previne patrunderea umiditatii in substrat. NOTA: Artarul (Maple), Frasinul (Ash), Jatoba, Fagul (Beech) NU permite montarea peste incalzirea in pardoseala.
  Instalarea este posibila numai daca umiditatea bazei este dupa cum urmeaza:
  sapa < 2,0% CM
  sapa anhidrida < 0,5% CM
 • Baza de montare trebuie sa fie nivelata ( max. +-2 mm ), solida si curata.

In timpul instalarii

 • Inainte de montare trebuiesc verificate toate placile pentru eventuale defecte vizuale

 • Lemnul este un produs natural cu caracteristici specifice. Prin urmare, Utilizatorul trebuie să ia în considerare faptul că, în ciuda controlului de clasificare la producător nu poate exclude mici variații în clasificare de până la 5% inferior sau superior. Astfel, dacă un lot nu depășește 5% variatii, din cantitatea totala furnizată nu poate fi considerata un motiv de reclamatie.
 • Variatiile de culoare si textura nu pot fii eliminate.

 • Dilatarea in jurul fiecarui obstacol fix este de 10 mm.

 • Camerele în formă de L, F, T, U trebuie să fie separate de un rost de dilatare.
 • In cazul montarii pardoselilor fara Finisare/Tratament este posibila tratarea acestora dupa montare si dupa ce adezivul s-a uscat complet (Valabil pentru montarea prin lipire cu adeziv).

Dupa instalare

In timpul instalarii si dupa aceasta, spatiul trebuie sa indeplineasca cateva conditii climatice stabile: umiditate aprox 45 – 60%, temperatura aprox 20 ° C . In timpul sezonului rece, atunci cand incalzirea este pornita, trebuie folosit un umidificator.

Dacă podeaua este montata peste încălzire prin pardoseală, suprafața de lemn nu trebuie să depășească 27 ° C După instalarea pardoselii sistemul de încălzire prin pardoseală NU poate fi pornit in urmatoarele trei zile. Temperatura maxima la incalzirea prin pardoseala pentru pardoseli din lemn EKOWOOD este de 27 ° C Această temperatură poate fi atinsa, cu toate acestea, in primele 3 săptămâni după montarea podelelor din lemn.

Inapoi la meniul principal

Instalarea fiecarui sortiment REALDECK

Fiecare sortiment de deck are una sau ambele parti utilizabile la exterior. Pentru a vedea
in functie de ce sortiment ati ales, care este partea cu care trebuie montata ca fiind
vizibila, va rugam sa descarcati fisierul.

Inapoi la meniul principal

Comparatii intre diferitele tipuri de tratamente – DESCARCA FISIER PDF

Detalii tehnice parchet lemn stratificat EKOWOODDESCARCA CATALOG PDF

Premier Tennis Store – magazin Wilson

Premier Tennis Camp